Voor’tLevend op 30 september 2018

geplaatst in: Nieuws | 0

Sfeervol in het groene hart van Nijmegen

De beurs Voor’tLevend vindt plaats op zondag 30 september 2018 bij ’t Sfeerhuys. Deze locatie is gelegen in het midden van Nijmegen in een verrassend landelijk en groen stukje stad. Als je Voor’tLevend bezoekt dan kun je genieten van deze unieke locatie naast De Witte Molen (ookwel: De Looimolen) in het Florapark. Een heerlijke en sfeervolle plek om samen te zijn.

 

Francine Oldenhuizing en Irene van Dongen (r)

 

 

Interessant en gevarieerd programma

Voor’tLevend is een project van Najade Uitvaarten en laat zien wat er allemaal mogelijk is in de laatste levensfase, rondom het overlijden, een uitvaart en rouw. Het wordt een belevingsdag met een kleurrijk, ambachtelijk en toegankelijk karakter. “Op dit moment werken we enthousiast aan de invulling van de belevingsdag. Het is ontzettend leuk om te doen. In en rond ’t Sfeerhuys bij de Looimolen is ruimte voor circa 50 exposanten. Hierbij proberen we deelnemers uit verschillende productgroepen en dienstverleningen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen, zodat er voor de bezoekers een interessant en gevarieerd aanbod ontstaat. De eerste exposanten hebben al een plekje aangevraagd” aldus de organisatoren Irene van Dongen en Francine Oldenhuizing.