Over de beurs

Voor’tLevend vindt plaats op zondag 30 september 2018 rondom ’t Sfeerhuys bij de Looimolen: verrassend landelijk en groen in het hart van Nijmegen. Deze beurs laat zien wat er allemaal mogelijk is in de laatste levensfase, rondom het overlijden, een uitvaart en rouw. Het wordt een belevingsdag met een kleurrijk, ambachtelijk en toegankelijk karakter. Tientallen standhouders geven informatie over hoe zorg, begeleiding en ondersteuning in de fases ‘leven en afscheid’ wordt vormgegeven. Interessant voor iedereen die waarde hecht aan keuzevrijheid en zich wil laten inspireren over leven en afscheid.

Wat is er te zien?

Bij Voor’tLevend is veel te zien en te beleven. Je kunt bijvoorbeeld handgemaakte kisten, urnen en gedenktekens zien en aanraken. Je kunt de geur van bloemen ruiken. Je mag instappen in een rouwauto. Er zijn veel nieuwe producten te bewonderen. Er is alle ruimte om in gesprek te gaan met deskundigen die zorg verlenen in de laatste levensfase, bij een uitvaart en in rouwverwerking. Temidden van de beurs kun je als bezoeker ook even rustig zitten met een kopje koffie of thee, een glaasje wijn of een lekkere snack. Op deze site en op onze Facebookpagina wordt de komende maanden meer bekend gemaakt over wat er allemaal te zien en te doen is tijdens Voor’tLevend 2018.

Voor wie?

De beurs is voor iedereen toegankelijk en de toegang is gratis. Kijk voor meer informatie over de locatie en de bereikbaarheid op de bezoekers pagina. Wil je op deze beurs exposeren? Kijk dan op de exposanten pagina.